به گزارش خبرنگار مهر، امیر زمانی مقدم ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از قوچانیهای مقیم تهران که اصالتاً اهل روستای رهورد این شهرستان است پیشنهاد کاشت تعدادی نهال رایگان را در مسیرهای روستایی اعلام کرد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری قوچان بابیان اینکه بر اساس رایزنیهای انجامشده یکی از نهالستانهای شهرستان با هزینهای کمتر وظیفه تأمین این نهالها را بر عهده گرفت، افزود: تجربه برای کاشت نهال در مسیرهای روستایی این را ثابت کرده است که باید از نهالهای با سن بیشتر استفاده کرد زیرا امکان از بین بردن نهالهای کم سن توسط دامها در این مسیرها وجود دارد.
وی از تهیه ۸۰۰ نهال توت پیوندی دو تا سهساله باارزش حدود ۵۶ میلیون تومان خبر داد و تصریح کرد: هزینه توسط خیر واریز و نهالها تهیه که تعدادی از آنها در مسیر ورودی امامزاده روستای رهورد و گود کشتی با چوخه این روستا و روستای امامقلی منطقه مرزی باجگیران کاشته شد.
زمانی مقدم حفظ و نگهداری از نهالهای تازه کاشته شده را امری ضروری و مهم دانست که مردم هم باید از این امر استقبال کنند و خاطرنشان کرد: برای روستای رهورد پایگاه بسیج و دهیاری و برای روستای امامقلی هم اهالی روستا و مردم تعهد آبیاری و نگهداری را انجام دادند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری قوچان با اشاره به اینکه ۲۰۰ اصله نهال از این نهالهای اهداشده توسط خیر باقی ماند که شهرداری و شورای اسلامی شهر آلماجق تعهد کاشت و نگهداری آنها را بر عهده گرفتند، گفت: بر اساس تفاهمنامه انجامشده این نهالها در محدوده ۴ هکتاری اراضی ملی و طرح مطالعاتی پارک بینراهی شهر آلماجق کاشته شد و دو هزار اصله نهال افرا هم سهمیه این شهر برای پارک بینراهی بود که اختصاص یافته است.
وی تأکید کرد: این خیر در راستای پویش کاشت یک میلیارد درخت در کشور و طرح شهید رئیسی در این زمینه برای قوچان پایکار آمده است و همچنان این آمادگی برای خیر وجود دارد که ۱۰۰ میلیون تومان در حوزه منابع طبیعی هزینه کند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0