به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر حسنآبادی در چهارمین نشست دبیران شورای هماهنگی معاونان دانشجویی مناطق ده گانه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور ضمن تبریک به مناسبت هفته سلامت گفت: بر اساس چند سند بالادستی از جمله قانون اساسی، فرمایشات مقام معظم رهبری، برنامه هفتم توسعه، برنامه عملیاتی وزیر علوم و سازمان امور دانشجویان، برنامههای راهبردی (10 ساله) و عملیاتی سال 1404 دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان تدوین شده است.
وی ادامه داد: هر گونه ابلاغ اعتباری از نظر دفتر مشاوره و سلامت به دو اصل یک: برنامه محوری مراکز مشاوره و بهداشت دانشگاه و ارائه گزارش عملکرد از برنامه انجام شده و ۲_ دقت در هزینه کرد و گزارش آن بستگی دارد که رتبه بندی مراکز نیز با بررسی این موارد انجام خواهد شد.
دکتر حسنآبادی افزود: برنامههای دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان به طرق مختلف به دفاتر مشاوره و سلامت دانشگاهها اطلاع رسانی شده است. همچنین بنده از ابتدای قبول مسئولیت تا کنون سه نشست با دبیران مناطق مشاوره و بهداشت و چهار نشست با مدیران مراکز و کارشناسان و تعداد زیادی نشست منظقهای با مدیران مراکز مشاوره و بهداشت داشتهام و برنامه های این دفتر را به استحضار آن ها رساندهایم.
وی افزود: بازدید های میدانی زیادی از مراکز مشاوره دانشگاهها داشتهام و از نزدیک با مسائل آنها آشنا شدهام.
وی با بیان اینکه تقسیم فعالیتها در میان دانشگاهها در دستور کار قرار دارد؛ اظهار کرد: به هر دانشگاهی که عملکرد مثبتی داشته باشد ماموریت و فعالیتی سپرده خواهد شد و به عنوان دبیرخانه آن فعالیت انتخاب میشود.
وی با بیان اینکه دانشجویان با چالشهایی روبه رو هستند و دفتر مشاوره و سلامت در خصوص هر یک از این چالش ها طرح هایی را راهاندازی کرده است؛ افزود: درس مهارت های زندگی، طرح جوانی جمعیت و خانواده ، طرح ملی پات (پیشگیری از افت تحصیلی)، طرح ملی بررسی سیمای زندگی دانشجویان از جمله این برنامه ها است. همچنین کمپین هایی را پیشنهاد داه ایم که از جمله آنها می توانیم به جستجوی کمک، آستیگماتیسم زدایی، زندگی دوست داشتنی و من علیه مواد، اشاره کنیم.
وی تصریح کرد: طرح صدای مشاور به منظور مداخله به هنگام در بحران در دو مرحله یک : در زمان امتحانات نیمسال اول دانشجویان و دوم: در ایام نوروز برگزار شد و در خرداد ماه نیز برگزار خواهد شد .
مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان بیان کرد: طرح ملی سیمای زندگی دانشجویان آغاز شده است و دانشگاهها برای اجرای آن باید اهتمام ویژه داشته باشند به طوری که این طرح باید برای ۱۱۲۰۰۰ دانشجو اجرا شود.
دکتر حسنآبادی با اشاره به اینکه ارتقا HSE و یکپارچه سازی آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ تصریح کرد: هیچگونه ادغامی نباید میان مراکز مشاوره و بهداشت صورت بگیرد زیرا سبب مشکلات بسیار زیادی خواهد شد .
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0