به گزارش خبرنگار مهر، بهادر اسدی شامگاه چهارشنبه به خبرنگاران رسانههای کردستان اعلام کرد: بر اساس آمار به دست آمده از مرکز امور وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، در سال گذشته ۲ هزار و ۹۹۰ پرونده طلاق توافقی از طریق سامانه مسیر به مراکز مشاوره خانواده دادگستری استان ارجاع شد.
وی بیان کرد: از این تعداد، هزار و ۱۹۶ پرونده به صلح و سازش منجر شد که ناشی از تلاش مشاوران و مددکاران این مراکز به صلح و سازش میان زوجین است.
وی با اشاره به علل بروز اختلافات خانوادگی که در نهایت به طلاق میانجامد، تصریح کرد: بسیاری از این اختلافات ناشی از فقدان مهارتهای زندگی، عدم مسئولیتپذیری زوجین، تصمیمات هیجانی و یا رفتارهای لجوجانه است که در بسیاری از موارد، ارائه خدمات مشاوره تخصصی و اثربخش میتواند از وقوع طلاق جلوگیری کند.
اسدی اقدامات صورت گرفته در سالهای اخیر در زمینه ارجاع پروندههای خانواده به مراکز مشاوره و برگزاری دورههای آموزشی و توانمندسازی برای مشاوران را مثبت خواند و افزود: آمار سازش ۴۰ درصدی در میان متقاضیان طلاق توافقی که از خدمات مشاوره بهرهمند شدهاند، نشاندهنده اثربخشی این برنامهها در کاهش آسیبهای ناشی از طلاق است.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان با بیان اینکه در حال حاضر ۱۹ مرکز مشاوره خانواده با حضور ۶۸ مشاور فعال در سطح استان کردستان فعالیت میکنند، گفت: تمامی پروندههای طلاق پیش از رسیدگی در محاکم قضائی از طریق سامانه مسیر به این مراکز ارجاع میشوند.
وی تاکید کرد: افزایش آمار طلاق در جامعه میتواند منجر به بروز آسیبهای اجتماعی متعددی از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد، گسستگی خانواده و مشکلات ناشی از فرزندان طلاق شود. از این رو، مراکز مشاوره خانواده با ارائه خدمات تخصصی میتوانند نقش بسزایی در جلوگیری از فروپاشی خانوادهها و تحکیم بنیان آنها ایفا کنند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0