کد خبر : 31182
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 مارس 2025 - 1:16
  • نویسنده :
  • -

    علت عدم استجابت دعا، یکی نبودن حرف انسان با عمل اوست

    علت عدم استجابت دعا، یکی نبودن حرف انسان با عمل اوست

    قم- استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه خداوند صادق الوعد است؛ افزود: گاهی حرف های انسان با عمل هایش یکی نیست و به همین دلیل دعاها مستجاب نمی شود.

    حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در یکی از خطبه‌ها، امام علی علیه السلام فرمودند: خداوند از ۷ مصیبت به شما پناه می بریم.

    استاد حوزه علمیه قم گفت: امام علی علیه السلام فرمود، پناه می برم از مصیبت سستی عابد، نیازمندی و احتیاج مؤمن، از خیانت امانت دار، فقیر شدن ثروتمند، ذلیل شدن عزیز و مریض شدن فقیر.

    وی با بیان اینکه مصیبت ۲ نوع است؛ افزود: یک نوع مصیبت مادی است و گاهی انسان از ضررها و زیان‌های مادی غصه می‌خورد که این مصائب دنیوی است.

    استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: مصیبت بالاتری از مصائب دنیایی داریم که آن هم مصیبت در دین است.

    وی گفت: یکی از مصائب فقر، بیماری بدن و بیماری روح است و بسیاری از افراد در مصائب دنیایی اشک می‌ریزند و غصه می‌خوردند، در حالی که مصیبت‌های دین بالاتر از آن است.

    حجت الاسلام رفیعی با بیان اینکه امام علی علیه السلام فرمود: از مصیبت لغزش عالم به تو پناه می برم، افزود: اینکه یک عالم دچار لغزش شود، مصیبت است و در جنگ جمل دشمن به دنبال یک عالم بود تا او را به طرف خود بکشد و فردی را که عالم دین بود پیدا کرد و با تطمیع، او را در مقابل سپاه اسلام علم کرد و وقتی در این جنگ به درک واصل شد، علی علیه السلام فرمود: او علم داشت، اما عالم نبود و به جبهه کفر رو آورد.

    استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: نباید نسبت به امانت‌ها بی تفاوت بود و حرف‌های مردم راز است و نباید آن را بازگو کرد و وفاداری به امانت از توصیه‌های قرآن کریم است.

    وی ابراز کرد: مسئولان هم به این امر باید توجه داشته باشند که پست و مسئولیت آنان امانت است.

    حجت الاسلام رفیعی افزود: گاهی انسان در اثر خطا آبروی خود را از دست می‌دهد که این سخت‌ترین مصائب است.

    وی با بیان اینکه خداوند صادق الوعد است؛ افزود: گاهی حرف‌های انسان با عمل‌هایش یکی نیست و به همین دلیل دعاها مستجاب نمی‌شود.

    حجت الاسلام رفیعی بیان کرد: جرج جرداق دانشمند مسیحی می‌گوید علی علیه السلام نسخه‌ای است که مانند ندارد و همانند او دیگر نخواهد آمد و آن حضرت بر همه ائمه اطهار علیهم السلام فضیلت داشته است.

    برچسب ها :

    ناموجود
    ارسال نظر شما
    مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
    • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.