کد خبر : 35309
تاریخ انتشار : دوشنبه 31 مارس 2025 - 19:16
  • نویسنده :
  • -

    عید فطر روز بازگشت به فطرت الهی و غلبه بر طاغوت نفس است

    عید فطر روز بازگشت به فطرت الهی و غلبه بر طاغوت نفس است

    قم- استاد حوزه علمیه قم،روز عید سعید فطر را روز بازگشت به فطرت الهی و غلبه بر طاغوت نفس برشمرد.

    حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد میرعمادی در گفتگو با خبرنگار مهر، عید سعید فطر را روز بازگشت به فطرت برشمرد و گفت: در منابع دینی، ویژگی‌هایی برای عید فطر مطرح شده که بیانگر عظمت و بزرگی این روز است.

    استاد حوزه علمیه قم گفت: عید فطر، روز شکرگزاری در پیشگاه الهی و روز عبودیت و بندگی خدای متعال است؛ شکرگزاری به خاطر نعمت‌های بی‌شمار، توفیق تلاوت قرآن، روزه‌داری، تهجد و سحرخیزی، توفیق رسیدگی به فقرا و نیازمندان، احسان و نیکی.

    وی افزود: عید فطر، روز زدن مهر قبولی بر اعمال بندگان شایسته خدا، اعلام نتایج مسابقه بندگی و اعطای جوایز و پاداش است؛ روزی که مؤمنان خوشحال و رستگار، ولی گناهکاران روسیاه و گرفتارند.

    وی با بیان اینکه عید فطر، روز نمایش وحدت و اتحاد، قدرت و اقتدار امت اسلامی است افزود: حرکت دسته‌جمعی مسلمانان برای بزرگ‌شمردن خدای متعال، اقامه نماز شکوهمند عید فطر و سر دادن شعار وحدت و همبستگی در مبارزه با طاغوت، شرک، ظلم و ستم، گویای این حقیقت است که با اتحاد و اقتدار امت اسلامی، مجالی برای بقای مستکبران و متجاوزان جنایتکارِ وحشی صهیونیستی نیست، و با این انسجام نباید درد و رنج و ناله‌ای از غزه، فلسطین، لبنان و یمن برخیزد.

    حجت الاسلام میرعمادی ادامه داد: اما هزار حیف که امروز، عبودیت و بندگی، اجتماع و وحدت در بسیاری از جوامع اسلامی، بی‌روح است و تنها نمایشی از کالبد جسمانی است که اثربخشی خود را از دست داده است.

    وی ابراز کرد: عید فطر، روز رجوع به فطرت الهی و غلبه بر طاغوت نفس است؛ چرا که ماه مبارک رمضان و روزه‌داری همچون دژی مستحکم، دست و پای شیطان را بسته و مؤمنان را از خطر هوای نفس حفظ نموده و موجب تقویت انگیزه و حرکت به سوی قله تعالی شده است.

    وی با بیان اینکه روزه‌داری هم مصونیت می‌آورد و هم محفوظیت افزود: مصونیت از عذاب الهی و محفوظیت از وسوسه‌های شیطانی است.

    استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: عید فطر، روز پاکی و طهارت، تقوا و عدالت است؛ روزی که آثار مهم ماه مبارک رمضان و روزه‌داری در وجود انسان تجلی می‌یابد: معرفت پروردگار، تهذیب اخلاق و رفتار، تقویت اخوت و همبستگی که در قنوت نماز عید فطر اظهار می‌شود: «اللهم اهل الکبریا و العظمه، و اهل الجود و الجبروت، و اهل العفو و الرحمه، و اهل التقوی و المغفره…»

    وی بیان کرد: امید است این روز بر همه مؤمنان مبارک باشد و موجب شرف، عزت و کرامت برای پیامبر و آل پیامبر ﷺ، و نصرت و پیروزی برای همه مسلمانان، به‌ویژه برای مسلمانان مظلوم غزه، لبنان و یمن و ۰۰۰ گردد.

    برچسب ها :

    ناموجود
    ارسال نظر شما
    مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
    • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.