به گزارش خبرنگار مهر، نادرقلی ابراهیمی ظهر شنبه در نشست شورای اداری استان مرکزی در اراک، ضمن تقدیر از تلاشهای استان مرکزی در تحقق اهداف سال اول برنامه هفتم توسعه گفت: سال گذشته علی رغم تمام دشواریها برای کشور و مردم، با فرماندهی و درایت مقام معظم رهبری انقلاب به پایان رسید و امید است از این تجربیات برای سال جاری و آتی بهره گیری شود.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی ادامه داد: در سال سرمایهگذاری برای تولید که توسط رهبر معظم انقلاب نامگذاری شده، باید با تجهیز و بهره گیری از تمام سرمایهها، فرصتهای فکری، مالی، برنامهای و اجرایی، کشور و استان مرکزی را در سال دوم برنامه هفتم توسعه به شاخصهای مطلوب برای رشد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی برسانیم.
ابراهیمی افزود: باید برش برنامه سال دوم پیشرفت باید تعیین شود در همین راستا ابلاغ دستگاههای اجرایی آغاز شده و تفکیک شهرستانی نیز بر اساس اولویتها پیگیری میشود.
وی با بیان اینکه تکمیل طرحهای نیمه تمام، طرحهای مولد و راهاندازی طرحهای جدید مورد نیاز نیز باید با جدیت دنبال شود، افزود: انتظار میرود پروژههایی که به توسعه کسب و کارها، رونق اقتصادی، افزایش درآمد خانوارها و کاهش فشارهای معیشتی میشود با جدیت دنبال شود.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی با بیان اینکه، ۸۵ درصد اعتبارات سال جاری به صورت ملی است و باید حداکثر استفاده از منابع و ردیفهای ملی انجام شود، افزود-اعتبارات استانی سال گذشته ۱۸ درصد بود اما امسال به دلایل مختلف به ۱۵ درصد کاهش یافته است.
افزایش ۸۰ درصدی اعتبارات محرومیت زدایی
ابراهیمی با بیان اینکه مولدسازی با افزایش اعتبارات ۱۰۰ درصدی همراه است، افزود: در بخش محرومیت زدایی در لایحه ۱۴۰۴ حدود ۱۶۵ هزار میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است که نسبت به قبل ۸۰ درصد رشد دارد.
وی تصریح کرد: موضوعات تقویت بخش صنعت نیز ۴۷ درصد افزایش اعتبار دارد و در حوزه آموزش عالی، آموزش و پژوهش و بهداشت افرایش اعتبار ۶۱ درصدی دیده شده است.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی ادامه داد: در بخش آموزشهای فنی و حرفهای اعتبارات مناسبی لحاظ شده و باید استفاده کامل از قوانین بالا دستی مورد توجه جدی قرار گیرد.
ابراهیمی گفت: قانون جهش دانش بنیان فرصتهای مناسبی دارد از این رو باید استفاده حداکثری از یک درصد نشاندارهای مالیاتی صورت گیرد چرا که سال گذشته حداقل بهرهگیری از این بخش صورت گرفته است.
وی ادامه داد: متأسفانه استان مرکزی از صندوق توسعه ملی حداقل استفاده را داشته و باید در ابر پروژهها از این بخش نهایت بهرهگیری را کرد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تخصیص، تأمین و انتقال آب به استان به عنوان یک پروژه راهبردی در استان از واجبات است که باید در برنامه توسعهای مورد توجه قرار گیرد، افزود: اقدامات مناسبی در انرژیهای خورشیدی در استان مرکزی صورت گرفته که جای تقدیر دارد و در این راستا باید از فرصتهای قانونی استفاده شود.
ابراهیمی با بیان اینکه مدیران باید برای مردمی که شایسته همه نوع خدمت هستند، خدمت بیمنت، پایدار و جدی داشته باشند، افزود: بازنگری برای پر کردن ظرفیت صنعت استان مرکزی از ضروریات است که باید مورد توجه قرار گیرد.
مقدمات خط سریع راهآهن تهران، قم و اراک فراهم شده است
وی تصریح کرد: راههای ارتباطی به ویژه آزادراه سلفچگان، ساوه، تفرش، فراهان آشتیان، اراک و شازند که مراحل اولیه آن انجام شده در سال جدید باید با جدیت بیشتری عملیاتی شود.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی ادامه با اشاره به اینکه مقدمات خط سریع راهآهن تهران، قم و اراک فراهم شده و باید با جدیت پیگیری شود، افزود: در خصوص آلودگی هوای استان مرکزی گامهای مؤثری برداشته شده اما نیاز به پیگیری بیشتری است.
ابراهیمی گفت: با توجه به اینکه بسیاری از شهرستانهای استان به ویژه اراک جزو باغ شهرهای کشور بوده، ضروری است یک باغ ایرانی اسلامی در این شهر ایجاد و توسعه صنعت قالی بافی نیز مورد توجه قرار گیرد.
وی همچنین آبرسانی به روستاها را از مطالبات عنوان کرد و گفت: این مهم باید با جدیت دنبال شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0