به گزارش خبرنگار مهر، نوشین زمانی امروز جمعه در گفتوگو با رسانهها، اظهار داشت: صنایع تبدیلی و غذایی در حقیقت حلقه تکمیلی در توسعهبخش کشاورزی بوده که نقش کلیدی در تأمین امنیت غذایی دارد.
وی افزود: در سال ۱۴۰۳ در راستای ایجاد امنیت غذایی، کاهش ضایعات کشاورزی، افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی و … با سرمایهگذاری ۱۲۵ میلیارد تومان، هفت واحد صنایع تبدیلی و غذایی به بهرهبرداری رسید.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی لرستان، داشت: این واحدها در زمینه بستهبندی گوشت مرغ، سیلوی ذخیره غلات، تولید مربا و پوره میوه، بستهبندی تخممرغ و بلدرچین، تولید حلوا و کره بادامزمینی، لبنیات، بستهبندی حبوبات و گیاهان دارویی در شهرستانهای الیگودرز، دلفان، بروجرد، خرمآباد، چگنی و دورود به بهرهبرداری و تولید رسیدند و کل واحدهای فعال صنایع تبدیلی و غذایی استان به ۲۱۷ واحد افزایش یافت.
زمانی، اظهار کرد: با به بهرهبرداری رسیدن این هفت واحد، علاوه بر ایجاد زمینه اشتغال مستقیم ۹۷ نفر، ظرفیت فراوری تولیدات خام کشاورزی به میزان ۴۹ هزار تن در سال افزایش یافت.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0