کد خبر : 41837
تاریخ انتشار : شنبه 12 آوریل 2025 - 1:19
  • نویسنده :
  • -

    فراوری تولیدات خام کشاورزی لرستان به ۴۹ هزار تن رسید

    فراوری تولیدات خام کشاورزی لرستان به ۴۹ هزار تن رسید

    خرم‌آباد – مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی لرستان، گفت: ظرفیت فراوری تولیدات خام کشاورزی در این استان به ۴۹ هزار تن رسیده است.

    به گزارش خبرنگار مهر، نوشین زمانی امروز جمعه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: صنایع تبدیلی و غذایی در حقیقت حلقه تکمیلی در توسعه‌بخش کشاورزی بوده که نقش کلیدی در تأمین امنیت غذایی دارد.

    وی افزود: در سال ۱۴۰۳ در راستای ایجاد امنیت غذایی، کاهش ضایعات کشاورزی، افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی و … با سرمایه‌گذاری ۱۲۵ میلیارد تومان، هفت واحد صنایع تبدیلی و غذایی به بهره‌برداری رسید.

    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی لرستان، داشت: این واحدها در زمینه بسته‌بندی گوشت مرغ، سیلوی ذخیره غلات، تولید مربا و پوره میوه، بسته‌بندی تخم‌مرغ و بلدرچین، تولید حلوا و کره بادام‌زمینی، لبنیات، بسته‌بندی حبوبات و گیاهان دارویی در شهرستان‌های الیگودرز، دلفان، بروجرد، خرم‌آباد، چگنی و دورود به بهره‌برداری و تولید رسیدند و کل واحدهای فعال صنایع تبدیلی و غذایی استان به ۲۱۷ واحد افزایش یافت.

    زمانی، اظهار کرد: با به بهره‌برداری رسیدن این هفت واحد، علاوه بر ایجاد زمینه اشتغال مستقیم ۹۷ نفر، ظرفیت فراوری تولیدات خام کشاورزی به میزان ۴۹ هزار تن در سال افزایش یافت.

    برچسب ها :

    ناموجود
    ارسال نظر شما
    مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
    • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.