ناصر نورزاده در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شهرستان میناب با دارا بودن بیش ۴۵۰ هکتار هکتار زمین زراعی، یکی از قطبهای مهم کشاورزی در استان هرمزگان محسوب میشود. امسال بخشی از این اراضی به کشت گندم اختصاص یافته و برداشت محصول از اوایل فروردین ماه آغاز شده است.
وی افزود: با توجه به شرایط آبوهوای مناسب و برنامهریزی های انجام شده برای تأمین نهادههای کشاورزی، پیشبینی میشود بیش از ۱۴۴۰ تن گندم از مزارع میناب برداشت و به بازار عرضه شود.
مدیر جهاد کشاورزی میناب یادآور شد: برداشت گندم در شهرستان میناب از دست شمالی میناب، تیرور، گور بند، زیارت مولا، هشت بندی، چراغ آباد، انجیرک، توکهور بخشهای مهم کشت و برداشت گندم انجام میشود.
نورزاده خاطرنشان کرد: بهطور کلی، گندم در سطح ۴۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی میناب کشت میشود و برداشت آن از اواخر فروردین آغاز شده و تا اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد ادامه دارد.
وی افزود: ارقام کشتشده شامل گونههای چمران، سیروان، برات، سحر و مهرگان است و روش برداشت عمدتاً به صورت مکانیزه و با استفاده از کمباین انجام میشود و با رویکرد خرید تضمینی گندمهای برداشتشده توسط تعاونیهای روستایی با قیمت مصوب خریداری میشوند.
نورزاده همچنین به برنامههای وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش خوداتکایی در تولید غلات اشاره کرد و گفت: سیاست وزارتخانه بر این است که با توسعه کشت قراردادی و حمایت از کشاورزان، به خودکفایی در تولید گندم دست یابیم. در این راستا، شهرستان میناب نیز نقش مهمی ایفا میکند.
وی در پایان از آمادگی مراکز خرید تضمینی گندم در شهرستان خبر داد و تاکید کرد: تمامی تمهیدات لازم برای خرید محصولات کشاورزان به قیمت مناسب فراهم شده است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0