به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس عصر سه شنبه صحنه همدلی و دغدغهمندی دانشگاهیان در قبال بیتوجهیها و آسیبهای وارده به سواحل و میراث طبیعی جزیره هرمز بود.
این تجمع اعتراضی در پی آسیبهای ناشی از بیاحتیاطی برخی گردشگران و کمکاری مسئولان در حفاظت از این نعمت خدادادی شکل گرفت. تجمعکنندگان با حمل پلاکارد، اعتراض خود را نسبت به این وضعیت ابراز داشته و خواستار حفظ و صیانت از خاک سرزمین مادری خود شدند.
فرزند شهید هرمزی: خاک هرمز برای هرمز است و در هرمز زیباست
علی حسینزاده هرمزی، فرزند شهید ابراهیم حسینزاده هرمزی، با حضور در جمع دانشگاهیان به روایت رشادتهای پدر خود در دوران جنگ تحمیلی پرداخت و گفت: پدرم با وجود جراحت، برای حفظ خاک وطن جنگید. امروز من نیز برای دفاع از خاک هرمز آمدهام. خاک هرمز به درد طاقچه و ویترین نمیخورد، بلکه برای هرمز است و در هرمز زیباست.
وی با قدردانی از دغدغهمندان میراث طبیعی هرمز، از بازگرداندن اندک خاکی که یکی از دانشجویان از هرمز آورده بود، خبر داد و افزود: هرچند این مقدار خاک در مقایسه با حجم خاکهای خارج شده از هرمز ناچیز است، اما برای حفظ خاک هرمز ارزشی بینظیر دارد.
توسعه هرمز باید همگام با پاسداری از طبیعت باشد
سعید نصیری، عضو کمیسیون حقوقی اتاق بازرگانی هرمزگان، با اشاره به طرح آسفالت کوچهها و خیابانهای هرمز در سال ۱۴۰۱، گفت: این اقدام اشتباه بود. باید سنگفرشی متناسب با محیط زیست هرمز در معابر این جزیره اجرا شود. توسعه و پیشرفت هرمز باید همگام با پاسداری از طبیعت آن باشد.
محمد آقایان حسینی، استاد رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس و از مشوقان این پویش، ضمن تقدیر از حضور دانشگاهیان، ابراز امیدواری کرد این حرکت، سرآغازی برای صیانت از خاک و محیط زیست کشور باشد و با همت دلسوزان، تداوم یابد.
تلاش برای صیانت از محیط زیست هرمز ادامه دارد
این تجمع نمادی از عزم دانشگاهیان و مردم هرمزگان برای حفظ میراث طبیعی و محیط زیست این جزیره است و نشان میدهد که دغدغه حفظ خاک و طبیعت، همچنان در بین نسل جوان این استان زنده است. انتظار میرود مسئولان نیز با توجه به این مطالبات مردمی، اقدامات جدیتری را برای حفاظت از این میراث گرانبها انجام دهند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0