کد خبر : 47691
تاریخ انتشار : یکشنبه 20 آوریل 2025 - 13:14
  • نویسنده :
  • -

    از مزرعه تا سفره؛ رونمایی از زنجیره طلایی کشاورزی در خراسان جنوبی

    از مزرعه تا سفره؛ رونمایی از زنجیره طلایی کشاورزی در خراسان جنوبی

    بیرجند- سرپرست جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: ما در خراسان جنوبی زنجیره کاملی از تولید گندم تا کارخانه آرد و نانوایان فعال خود را داریم.

    به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین اکبری، سرپرست جهاد کشاورزی خراسان جنوبی صبح یکشنبه در مراسم جشن گندم و نان اظهار کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی بسیاری از مناسبت‌های در تقویم را به نام محصولات کشاورزی چون گندم و نان، زیتون، زعفران، گلاب و انار نامگذاری کرده است.

    وی افزود: این مناسبت‌ها باعث می‌شود که بخش کشاورزی از نظر فرهنگی نیز مدنظر قرار گیرد و ما باید از این فرصت‌ها برای معرفی پتانسیل‌های کشاورزی و اهمیت آنان استفاده کنیم.

    سرپرست جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: در حوزه زنجیره آرد و نان از کشاورز تا کارخانه دار تا نانوا ومشارکت دارد و روز ۳۱ فروردین روز ملی آرد و نان فرصتی است تا بتوانیم از فعالان برتر این زنجیره ارزشمند تقدیر و تشکر کنیم.

    اکبری با اشاره به اینکه ما در خراسان جنوبی زنجیره کاملی از تولید گندم تا کارخانه آرد و نانوایان فعال خود را داریم، افزود: باید نهایت تلاش خود را برای افزایش کیفیت نان را به کار بریم که این موضوع یکی از اولویت‌های ما است.

    وی تأکید کرد که سیاست کشور بر این است که در حوزه گندم به خود کفایی برسیم چرا که گندم یکی از محصولات استراتژیک است.

    سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی درباره کیفیت گندم تولیدی در داخل بیان کرد: گندم تولیدی که توسط غله خریداری می‌شود هر سال نمونه گیری شده و کیفیت آن مورد بررسی قرار می‌گیرد و همواره نمره قابل قبولی می‌گیرد.

    اکبری یادآور شد: بنابراین به هیچ وجه اینگونه نیست که بگوییم گندم تولیدی ما کیفیت لازم را ندارد بلکه این محصول ارزشمند همواره توسط آزمایشگاه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد.

    ادامه داد: البته در کنار این موارد کشاورزان ما باید از بذر جدید اصلاح شده استقبال کنند تا در نهایت بتوانیم محصول بهتری را برداشت کنیم.

    سرپرست جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: البته ما به عنوان بخش دولتی تلاش می‌کنیم که بتوانیم بذر خوبی را در اختیار کشاورزان قرار دهیم چرا که باور ما بر این است که بخش عمده‌ای از افزایش تولید به بذر خوب مربوط می‌شود.

    حجت الاسلام عبداللهی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی خراسان جنوبی نیز بیان کرد: فرهنگ اسلامی در مورد آرد و نان تأکیدات فراوانی دارند و آن را مورد احترام می‌دانند.

    وی افزود: با توجه به اینکه در مورد تولید نان آب زیادی مصرف می‌شود همه ما باید به این نکته توجه داشته باشیم که دور ریز نداشته باشیم و بهینه مصرف کنیم.

    برچسب ها :

    ناموجود
    ارسال نظر شما
    مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
    • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.