به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، علیرضا خوشدل رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران امروز سهشنبه ۱۹ فروردینماه ۱۴۰۴ به همراه اعضای هیئت رئیسه ضمن بازدید از دانشکدهها گفت: سال ۱۴۰۳ را ما خوشبختانه با خبرهای خوب به پایان رساندیم خبرهایی که حاکی از سرآمدی دانشگاه و موفقیت دانشگاه بود.
وی در ادامه توضیح داد: حتماً در گروههای مجازی ملاحظه کردید در بین بیش از ۲۵۰ مرکز آموزش عالی کشور اعم از پزشکی و غیر پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در بین ۲۰ دانشگاه برتر بر اساس رتبه بندی سایمگو قرار گرفت. این نقطه فاصله اش تا نقطهای که به طور مثال چند سال پیش بودیم خیلی زیاد است و بنده وظیفه دارم هم از شما سپاسگزاری و هم قدرشناسی بکنم که با وجود همه مشقتها و مشکلات و مسائلی که خود ما بیشتر از هر کسی دیگری واقفیم که چه مشکلات، چه کاستیهایی و چه کمبودهایی داریم ولی با وجود این در هر صورت در مقام مقایسه حداقل دستاوردهای خوبی را توانستیم فراهم بکنیم.
خوشدل خاطرنشان کرد: واقعیت این است که سرعت رشد دانشگاه به شدت بالاست و بین ۲۰ دانشگاه برتر ایران که در رتبه بندی سایمگو قید شده؛ تنها دانشگاهی که رشد مثبت داشته به نسبت سال قبلش دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران است و این دستاورد بسیار ارزشمند است. در دانشگاه آزاد اسلامی فقط دو واحد بین ۲۰ دانشگاه قرار دارند که شامل واحد ما و واحد علوم تحقیقات میشود ضمن اینکه در بین علوم پزشکیها نیز رتبه زیر هفتم را داریم. با این تفاسیر، در حال حاضر هدف چیست؟ هدف این است که اولاً ما پیشرفتمان را باید ادامه بدهیم با وجود همه مشکلات، یعنی مشکلات روزمره، کمبودها، چالشها و مشقات به هیچ وجه مسیر رشد ما را نباید کند یا متوقف بکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران تصریح کرد: از شهریور امسال ما برنامه دوم تحول را شروع میکنیم و این برنامه دوم تحول هم یک برنامه پنج ساله است که پنج هدف برای آن سال به سال تنظیم شده است برای اینکه ما بتوانیم نهایتاً به مرجعیت برسیم ان شاء الله.
وی در پایان اظهار کرد: اولین گام این برنامه دوم دگردیسی است. دگردیسی یعنی گونه به گونه شدن و از یک گونهای به گونه دیگر درآمدن. ما الان بین کرمها بهترین کرمیم اما هنوز پروانه نیستیم باید پروانه بشویم باید تغییر جهت پیدا بکنیم باید تبدیل به یک دانشگاه بین المللی شویم. از این مرحله به بعد باید حرکتمان را همزمان با بین المللی شدن ادامه بدهیم و وجود دانشکده بین الملل برای ما فرصتی است که این را محقق بکنیم و همه دانشکدهها این ارتباط را ان شاء الله ایجاد خواهند کرد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0