کد خبر : 40566
تاریخ انتشار : چهارشنبه 9 آوریل 2025 - 18:12
  • نویسنده :
  • -

    آخرین وضعیت تخصیص مسکن به اعضای هیئت علمی

    آخرین وضعیت تخصیص مسکن به اعضای هیئت علمی

    سرپرست مرکز تحقیقات توسعه راه و مسکن، به توافق‌های بین‌دستگاهی و طرح‌های مختلف تأمین زمین و اعطای وام از تلاش‌های گسترده برای تامین مسکن نخبگان و اعضای هیئت علمی در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

    غزال راهب، سرپرست مرکز تحقیقات و توسعه راه و مسکن و شهرسازی، در حاشیه برنامه دانشگاهی نشست‌های جلسات تاک در دانشگاه علم و صنعت، در گفتگو با خبرنگار مهر، آخرین وضعیت تخصیص مسکن به اعضای هیئت علمی را تشریح کرد وگفت: بخشی از برنامه‌های اقدام ملی مسکن به پاسخگویی به نیازهای سازمان‌ها اختصاص دارد که این امر از طریق تفاهم‌نامه‌های منعقد شده با دستگاه‌ها تحقق می‌یابد. وزارت علوم نیز از طریق تعاونی‌ها در این مسیر فعال است و همکاری‌ها در قالب الگوهای مختلف اعطای وام به اعضای هیئت علمی انجام می‌شود.

    راهب افزود: در زمینه تأمین اراضی، چند اقدام صورت گرفته است. یکی از آن‌ها آزادسازی اراضی دولتی است و دیگر اینکه سازمان‌ها می‌توانند اراضی خود را در این زمینه در اختیار قرار دهند. همچنین از طریق گسترش محدوده‌های شهری، که مصوبه آن در شورای عالی معماری و شهرسازی به تصویب می‌رسد، ظرفیت‌های لازم برای تأمین مسکن فراهم می‌شود. در برخی شهرهای جدید و شهرک‌های اقماری نیز این امر در حال انجام است.

    وی درخصوص پیشرفت تخصیص مسکن به سازمان‌ها و ارزیابی وضعیت آن گفت: ما در مرکز تحقیقات به طور مستقیم مسئول تأمین مسکن نیستیم و اطلاعات دقیقی از روند برنامه‌ها نداریم. اما در حوزه سیاست‌های کلی، تلاش‌هایی صورت گرفته تا جدول نیاز مسکن برای افرادی که شرایط آن‌ها محرز شده است، تهیه و به بانک‌ها و اعتبارات بانکی وصل شوند.

    وزیر علوم هر هفته پیگیر تأمین مسکن دانشگاهیان است

    به گزارش مهر، در اسفند ماه سال گذشته وزیر علوم از پیشرفت طرح مسکن دانشگاهیان و مشکلات موجود در این مسیر صحبت و تأکید کرده بود که تأمین مسکن برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان متاهل یکی از اولویت‌های وزارت علوم است و هر هفته پیشرفت‌ها را بررسی می‌کند.

    سیمایی اظهار کرده بود: پروژه‌های مسکن در ۳۵ دانشگاه در حال اجرا است و دانشگاه صنعتی سهند پیشرفت ۱۰۰ درصدی داشته است.

    وزیر علوم به مولدسازی اراضی دانشگاه‌ها برای تأمین مسکن نیز اشاره کرده و گفته بود که وزارت علوم از این روش حمایت می‌کند. وی همچنین از مشکلات حقوقی و قوانین متناقض در مسیر تأمین مسکن گفته بود و اعلام کرده بود که برای حل این مشکلات، شورای عالی مسکن تشکیل شده است.

    سیمایی تصریح کرده بود در بخش مسکن استادان حداقل ۴۰ هزار واحد نیاز است و برای کارکنان این رقم بیشتر است. همچنین، نیاز به ۳۰ هزار واحد خوابگاه متاهلی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی متاهل وجود دارد که پروژه‌هایی در این زمینه در حال احداث است و امیدوارند تا اسفند ۱۴۰۴، ۱۵۰۰ واحد آماده بهره‌برداری شود.

    برچسب ها :

    ناموجود
    ارسال نظر شما
    مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
    • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.