کد خبر : 43448
تاریخ انتشار : دوشنبه 14 آوریل 2025 - 12:12
  • نویسنده :
  • -

    تغییرات جدید مدیریتی در اداره تغذیه دانشگاه علامه طباطبایی

    تغییرات جدید مدیریتی در اداره تغذیه دانشگاه علامه طباطبایی

    امیرحسین ذهنی مقدم در حکمی به سمت سرپرست اداره تغذیه دانشگاه علامه طباطبائی منصوب شد.

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علامه طباطبایی، دکتر حمیدرضا مقامی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی حکم امیرحسین ذهنی مقدم، سرپرست جدید اداره تغذیه را به او اعطا کرد.

    در مراسمی که ظهر شنبه، ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ برگزار شد، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی ضمن قدردانی از تلاش‌ها و دستاوردهای اداره تغذیه در دوران مدیریت ابراهیم ابراهیمی، طی حکمی، مهندس امیرحسین ذهنی‌مقدم را به عنوان سرپرست اداره تغذیه دانشگاه علامه طباطبائی منصوب کرد.

    حمیدرضا مقامی در این مراسم با بیان اینکه آقای ابراهیمی اداره تغذیه را در دوره مدیریتی خود متحول کرده و دستاوردهای بیشماری داشته است، اظهار کرد: از تلاش‌های شبانه‌روزی و ارزنده آقای ابراهیمی در جهت پیشبرد اهداف و برنامه‌های تغذیه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در دوران تصدی پست رئیس اداره تغذیه این دانشگاه، صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.

    همچنین، سامان رحمانی، مدیر امور دانشجویی در سخنانی گفت: در حدود دو دهه گذشته به وضوح می‌توان گفت وضعیت کنونی تغذیه دانشگاه تحول شگرفی داشته است که حاصل تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌های آقای ابراهیمی و همکاران ایشان است و ما سپاسگزار زحمات و تلاش‌های شبانه‌روزی ایشان هستیم.

    در ادامه، ابراهیم ابراهیمی در سخنانی ضمن قدردانی از همکاران خود در معاونت دانشجویی و اداره تغذیه اظهار کرد: خدا را شاکرم که به بنده توفیق داد بیش از یک چهارم قرن، در خدمت دانشجویان در معاونت دانشجویی باشم و در کنار همکارانم بتوانم منشا خدماتی باشیم که مثمر بوده و مورد رضایت خداوند باشد.

    وی با تبریک به مهندس ذهنی‌مقدم، او را دوست و برادر خواند و برای وی آرزوی موفقیت کرد و افزود: این مسئولیت، سنگین است و انتظار می‌رود همه همکاران به ایشان کمک کنند تا برنامه‌های اداره تغذیه به خوبی پیش برود.

    ابراهیمی در ادامه برخی از اقدامات این اداره را برشمرد و گفت: ساختار منسجم اداری اداره تغذیه و سیستم نظارتی آن که نظیر آن در دانشگاه‌های دیگر وجود ندارد، توسعه فضاهای فیزیکی آشپزخانه‌ها و سالن‌های غذاخوری که نسبت به دو دهه گذشته چندبرابر شده و فضاها استاندارد و مناسب‌سازی شده است، نوسازی و تجهیز سردخانه‌های جدید، صنعتی‌سازی و مدرنیزاسیون تجهیزات آشپزخانه‌ها و افزایش کیفیت مواد اولیه و تنوع سبد غذایی هفتگی از جمله این اقدامات است.

    وی افزود: جایگزین کردن مواد اولیه درجه یک از جمله برنج ایرانی و گوشت تازه، این نگرش نه تنها در دانشگاه علامه طباطبائی بلکه در بین دانشگاه‌های سطح یک کشور نیز تغییر پیدا کرد و اکنون شاهد یک برنامه غذایی استاندارد و متنوع هفتگی هستیم که با تنوع مواد غذایی و کنارغذاهای مختلف برای دانشجویان همراه است.

    ابراهیمی تصریح کرد: همه این‌ها که گزارش دادم، هیچکدام را من انجام نداده‌ام بلکه این دستاورد تک‌تک همکاران بوده است و امیدوارم با حضور آقای مهندس ذهنی‌مقدم، همچنان راه توسعه و پیشرفت اداره تغذیه با توجه به نیازهای نسل جدید دانشجویان هموار باشد.

    امیرحسین ذهنی‌مقدم، رئیس جدید اداره تغذیه دانشگاه نیز در سخنانی از اعتماد مجموعه معاونت دانشجویی به ایشان تشکر کرد و گفت: ضمن قدردانی از آقای ابراهیمی که همواره نگرشی پدرانه در اداره تغذیه داشتند امیدوارم بتوانیم از تجربیات ایشان کماکان استفاده کنیم و از همکاران خودم در اداره نیز می‌خواهم ما را در ادامه این مسیر برای تحقق اهداف مد نظر معاونت دانشجویی همراهی کنند.

    وی افزود: تلاش ما این خواهد بود که خدمات تغذیه شایسته‌ای را به دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه ارائه کنیم.

    گفتنی است ابراهیم ابراهیمی از این پس با عنوان معاون مدیر امور دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی به فعالیت خود در معاونت دانشجویی ادامه می‌دهد.

    برچسب ها :

    ناموجود
    ارسال نظر شما
    مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
    • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.