به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله سیدهاشم حسینیبوشهری ظهر پنجشنبه پنجشنبه در دیدار با جمعی از مدیران صداوسیمای مرکز قم، ضمن انتقاد از ضعف در اطلاعرسانی مناسب پیرامون دیدگاههای مراجع تقلید، بر لزوم تغییر نگرش رسانهای نسبت به حوزه و روحانیت تأکید کرد و افزود: یکی از مطالبات جدی از صدا و سیما، پرداختن به مواضع و دغدغههای مراجع در قبال مسائل کلان کشور است.
وی با بیان اینکه عدم اطلاعرسانی شفاف موجب شکلگیری ذهنیت نادرست در افکار عمومی شده، اظهار کرد: مردم بهاشتباه گمان میکنند مراجع در برابر مشکلات کشور سکوت کردهاند، در حالیکه در بزنگاهها، حمایتهای مراجع از نظام بسیار اثرگذار بوده و هست.
عضو شورای عالی حوزه علمیه قم، رسالت رسانه را فراتر از اطلاعرسانی صرف دانست و تصریح کرد: رسانه باید با مخاطبان خود پیوند برقرار کند و این امر بدون شنیدن و بازتاب دادن صدای مردم ممکن نیست.
وی ادامه داد: این رسانه امروز در اختیار ماست؛ هرچند ما خالق آن نبودهایم، اما اکنون بهرهمندی گستردهای از ظرفیتهای آن داریم و باید بپرسیم چگونه باید از این ابزار در مسیر اهداف انقلاب بهره ببریم
آیتالله حسینیبوشهری با اشاره به ظرفیت معنوی ادعیه اهل بیت علیهمالسلام، خواستار ورود جدی رسانه به ترویج معارف دعا شد و اظهار کرد: یکی از راههای افزایش معنویت در جامعه، بهرهمندی از ادعیه امامان معصوم است و اهل بیت در شرایط خاصی که بر جامعه آن زمان حاکم بود، مفاهیم بلند الهی را در قالب دعا بیان کردهاند که باید کارشناسان متخصص، این مضامین را در مناسبتهای مختلف برای مردم تبیین کنند.
وی قم را واجد جایگاهی استثنایی در ساختار فرهنگی کشور دانست و با تأکید بر توجه ویژه صدا و سیما به این شهر گفت: قم مرکز علم، مرجعیت و حرم اهل بیت است؛ این شهر جایگاه عادی ندارد و لازم است شرایط آن برای مدیران ارشد سازمان صدا و سیما بازتعریف شود.
امام جمعه موقت قم با انتقاد از بزرگنمایی ضعفها و تحریف واقعیات انقلاب توسط برخی رسانهها تصریح کرد: عدهای دوران پیش از انقلاب را بزک میکنند و موفقیتهای جمهوری اسلامی را نادیده میگیرند. ضعف در اطلاعرسانی، یکی از چالشهای جدی امروز ماست که باید برای رفع آن تدبیر شود.
وی در ادامه، دشمنی رسانهای را یکی از موانع مهم در مسیر آگاهی عمومی دانست و گفت: تبلیغات دشمن چون پردهای سیاه، جلوی درک واقعیتها را گرفته است. اردوهایی برای روایت واقعی پیشرفتهای کشور باید طراحی و توسط رسانه ملی پوشش داده شود. اگر مردم نسبت به انقلاب نگاه مثبتی پیدا کنند، از هیچ تهدیدی نمیترسند.
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری در پایان سخنان خود، اعتمادسازی را یکی از وظایف کلیدی رسانه ملی دانست و تأکید کرد: باید الگوبرداری هوشمندانهای از نوآوریها و تجارب موفق رسانهای دنیا داشته باشیم تا بتوانیم ظرفیتها و دستاوردهای انقلاب اسلامی را با زبانی قابل فهم و مؤثر به نسل امروز منتقل کنیم.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0